Kurt Cobain’in İntiharının Perde Arkası Açığa Çıkıyor!

0
100

Bildiğiniz üzere bu yıl çok fazla Kurt Cobain temalı haber ortaya çıkıyor. Bunun birincil sebebi Seattle Polis Departmanı tarafından Cobain’in ölüm dosyasının tekrar açılması ve kendisinin ölümünün 20. yılı olması sebebiyle farklı bir yaklaşım içine girilmesi. Bu ayın başında Kurt Cobain’in cansız bedeninin fotoğrafları yayınlanmıştı ve bu fotoğrafların üzerine yeni belgelerin daha fazla ortaya çıkacağını düşünmüyorduk. Yanılmışız.

Bugün CBS tarafından daha önce hiç yayınlanmamış olan bir mektup yayınlandı. Cobain’in intiharının perde arkasında, karısı Courtney Love’ın olabileceği konusunda bir çok söylenti yıllardan beri ortalıkta dolaşıyor. Bununla ilgili şu ana kadar hiçbir delil basına yansımamıştı. Bugün ilk defa Kurt Cobain’in ölümü ile ilgili olarak Courtney Love’ın intiharla bağlantısını gözler önüne seren bir görsel paylaşıldı. Aşağıda resmini görebiliyorsunuz. Kurt Cobain tam olarak şöyle yazmış:

Sen Kurt Cobain, Courtney Michelle Love’ı yasal olarak karın kabul ediyor musun, senin paranı esrar ve fahişelik için yiyen sivilceli bir kaltak olsa bile.

Evet, çok sevgi dolu bir mektup gibi başlasa da sonu nefret dolu biten bir satır. Kurt Cobain’in intihar mektubunda karısına yazdığı sitemkar sözler yer alıyordu fakat bu kadar sert sözlerin var olduğu bir mektup hiçbir zaman yayınlanmamıştı. Courtney Love şu sıralarda albüm çalışmaları yapmakta ve bu gelişmeler kendisi üzerinde olumsuz bir etki yaratacaktır.

Muhtemelen bu tarz görsellerin arkası kesilmeyecek. Nedendir bilinmez, Seattle Polis Departmanı fotoğrafları taksit taksit yayınlıyor. Amaçlarını çözebilmek güç. Bu sayede bir yıl boyunca gündemde kalacaklar sanırım.

 Kurt Cobain'in Courtney Love'a son mektubu

Güncelleme: Bu yayınlanan not ile ilgili olarak yeni bir dedikodu ortaya atıldı. Kurt Cobain ve Courtney Love’ın bu notu balayı sırasında eğlence amaçlı olarak yazıldığı öne sürüldü. Net bir bilgi halen yok. Görünen o ki bu konu hakkında spekülasyonlar devam edecek.