Black Sabbath Son Konserini Veriyor

0
83

Efsanevi Black Sabbath’ın gitaristi Tony Iommi, son konserlerini verebileceklerini açıkladı:

Bu, son Sabbath şovu olabilir. Bunu ben de istemiyorum ama tur bittikten sonra yapmayı planladığımız hiçbir şey yok. Şimdiye kadar bildiğimiz tek şey bunun gerçekten olabileceği.

Black Sabbath; Soundgarden, Motörhead ve diğerlerinin de yer aldığı 4 Temmuz Cuma günü Hyde Park’ta gerçekleşecek The Barclaycard British Summer Time Festivali’nin ana grubu olarak sahne alacak. Aynı zamanda bu grubun 2014 turunun son konseri. Ayrıca Iommi, aslında daha fazla turlamak istemediğini ve bunun onu çok kötü hissettirdiğini açıkladı.

2012’nin başlarında lenfoma teşhisi konduktan sonra Iommi ameliyatlara devam etmişti. Şu sıralar ise şimdiki formunda bir gelişme bekliyor. Konuyla ilgili şunları söyledi:

Şu anda hiç destek almadığım sahnedeyim ki bu benim için eğer kanser geri dönecekse veya oralarda bir yerlerde ise ne olacağı ile karşılaşmam gerektiği anlamına geliyor.

Ayrıca bu açıklamalara ek olarak tur bittikten sonra yeniden kontrole gideceğini ve neler olup olmadığını göreceğini sözlerine ekledi. Hyde Park’taki konserin, Avrupa’daki turu bitirmek için harika bir konser olacağını belirten Iommi, şimdilik özel bir şey planlamadıklarını ama şovun özel olacağını düşündüğünü de notlara ekledi.