Cavalera Kardeşlerden Sepultura Sürprizi!

0
76

Sepultura kimileri için eski tadı vermiyor. Aynı fikirde olanlara güzel bir haberimiz var. Max 20 sene, Igor ise 10 sene önce Sepultura`dan ayrılmıştı. İki kardeş kariyerlerine Cavalera Conspiracy çatısı altında devam ediyor.

Max Cavalera, Sepultura hayranlarını yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. Planetmosh muhabiri Cavalera Conspiracy`nin planlarını öğrenmek istedi. Max, beklenmedik bir cevap verdi:

Aslında, Roots`un 20. yıl dönümü için bir şeyler düşünüyoruz. Igor ve ben albümü baştan sona çalmayı planlarımız arasına aldık. Önceliğimiz Birleşik Devletler konserleri. Daha sonra Avrupa`ya geçeceğiz.

Roots`un turnesi devam ederken yeni albümün sound`una da karar vermemiz lazım. Aklımda çok farklı fikirler var. Önceki albümlerin prodüktörlüğünü ben yapmıştım. Bu sefer gerçek bir prodüktörle çalışacağız.

Roots albümü metal müzik dinleyenlerin çoğu için en iyi albümler arasında. Sepultura`nın kurucularından canlı dinlemek büyük keyif verecektir.