2003 yılından beri Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi`nde faaliyet halinde olan kulüp, bu dönem workshop`lar ve söyleşiler düzenleyecek.
Güz döneminde stand açıp tanışma faaliyetleri düzenleyen kulüp, bunun dışında film gösterimi ve sokak müziği etkinlikleri gerçekleştirdi. Akustik sahne etkinlikleri yapıldı ve Gece, Flört ve Umut Kaya gibi sanatçıları okulda ağırladı. Üç gün üst üste bu isimlerle söyleşiler yapıldı, şarkılar söylendi ve hatıra fotoğrafları çekinildi. Söyleşilere üç günde toplam 1250 kişi katıldı.
Hareketli bir güz dönemi geçiren DEÜ Müzik Kulübü, bahar dönemine de hızlı bir giriş yapmayı planlıyor. Bu kapsamda da dört adet workshop ve üç adet söyleşi gerçekleştirilecek.
Söyleşi takvimine baktığımızda 25 Şubat`ta Yok Öyle Kararlı Şeyler ve Son Feci Bisiklet var. 13 Mart tarihinde Yüzyüzeyken Konuşuruz okulda olacak.
Workshop takvimine baktığımızda ise dört isim görüyoruz: Doğaç Titiz, Erhan Karaca, Serdar Barçın ve Yavuz Darıdere.
Kronolojik olarak etkinlik saatleri ve yerleri şöyle:
Doğaç Titiz – 23 Şubat 17:30 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Konferans Salonu
Son Feci Bisiklet ve Yok Öyle Kararlı Şeyler – 25 şubat 15.30 – Kulüp Odası
Yavuz Darıdere – 27 şubat 16:00 – İİBF Konferans Salonu
Yüzyüzeyken Konuşuruz – 13 Mart – İİBF Konferans Salonu
Serdar Barçın 23 Mart 15:00 – İİBF Konferans Salonu
Erhan Karaca 25 Mart (Detaylar yakında)
Kulübün iletişim kanalları:
Mustafa Uzman – Dış Organizasyon Sorumlusu: deumuzikklubu@gmail.com
Aydın Çapa – Yönetim Kurulu Başkanı: aydin_capa@hotmail.com.tr
Mehmet Yığılı – İletişim Sorumlusu: deumuzikklubu@gmail.com
Etkinliklere dışarıdan katılım sağlanabiliyor.