Metallica Justin Bieber Hayranı Çıktı

0
344

Şaşırtıcı bir haber. Geçtiğimiz günlerde Metallica’nın Fade to Black parçasının introsunu içeren bir videosunu yayınlayan Justin Bieber, büyük tepki toplamıştı. One ve Fade to Black’in en sevdiği Metallica parçaları olduğunu söyleyen Bieber, bir çok Metallica fanı tarafından olumsuz karşılandı. Bu duruma özellikle Metallica cephesinden ne gibi bir tepki geleceği merak konusuydu. Q Magazine isimli dergi bu konuya değindi.

Q Magazine tarafından Metallica ile yapılan söyleşide Metallica’ya Justin Bieber hakkında ne düşündükleri soruldu. James Hetfield kısa ve öz bir cevap verdi: “Biz Belieber mıyız? Evet.”. Davulcu Lars Ulrich “Belieber olmadan ona saygı duymak mümkün mü?” dedi ve akabinde Justin Bieber’ın çok büyük bir yetenek olduğunu ve ona kesinlikle saygı duyduğundan bahsetti. Bascı Rob Trujillo önümüzdeki zamanlarda Belieber olabileceğini söyledi. Kirk Hammett ise bu konu hakkında herhangi bir yorum yapmadı.

Kesinlikle Metallica’dan beklenilen cevaplar değil. Son dönemde popüler kültürün esiri olmayı kabullenmiş bir grup imajı çizen Metallica’dan, bu imaja uygun bir tutum diyebiliriz. Ozzy Osbourne’un “who the fuck is Justin Bieber” tepkisi gibi bir tepki beklemek yanlış olurdu fakat bu kadar abartılı biçimde Bieber sempatizanı açıklamalar pek Metallica’nın tarzı değil gibi.

Not: Haberin yalan olduğu ile ilgili çok fazla yorum ve mesaj aldığımız için kaynağını da buradan belirtmek istiyorum. Haber Ultimate-Guitar’da yayınlanmış olan bir haberdir ve Ultimate-Guitar 13 yıldır bu sektörde yayın yapmakta olan güvenirliği en üst düzey sitelerden biridir. Buyrunuz.