Lindemann`ın Çıkış Albümünde Yer Alan Bir Şarkının Fragmanı Yayımlandı

0
71

Lindemann`ın çıkış albümü Skills In Pills 23 Haziran`da piyasaya çıkacak. 29 Mayıs`ta Praise Abort single olarak yayımlanacak. Albüm 5 formatta dinleyiciye sunulacak:

  • Standart Edition
  • Special Edition
  • Super Deluxe Edition
  • Plak
  • Dijital

Peter Tagtgren ve Till Lindemann Metal Hammer ile röportaj yaptı. Peter, Lindemann`ın nasıl ortaya çıktığını anlattı:

Till Lindemann ile 1999`da tanıştım. Zamanla birbirimizi daha iyi tanımaya başladık. Till bir albümün vokal kayıtlarında bana yardımcı olacaktı fakat uygun zamanı bulamadık. 2 sene önce Rammstein İsveç`e gelmişti. Till beni arayıp konuşmak istediğini söyledi. Bana Rammstein`ın bir süre ara vereceğini, bu boşlukta bir şeyler yapmamız gerektiğini anlattı.

Ben Pain`in yeni albümüne yoğunlaşmak istemiştim fakat Till ile çalışmayı da çok istiyordum. Birlikte birkaç şarkı yazdık, fikirlerimizi masaya yatırdık ve böylece, Lindemann Project ortaya çıkmış oldu.

Till Lindemann, Lindemann`ın müzikal yanından bahsetti:

Lindemann, Rammstein ve Pain`in birleşmesinden ortaya çıkan bir bebek gibi.Rammstein`in vokali ve Pain`in müziğinin bir birleşimi diyebilirim.

Rammstein`in sıkı fanları Lindemann`ı beğenmeyebilir. Çünkü şarkılarda Almanca`nın sertliği, Rammstein`ın sound`u yok. Bunun yan proje olduğu da unutulmamalı. Albümde yer alan şarkılar birbirinden farklı. Her birinin ayrı duygusu var.

Albümün şarkı listesi:

  • Skills In Pills
  • Ladyboy
  • Fat
  • Fish On
  • Children Of The Sun
  • Home Sweet Home
  • Cowboy
  • Golden Shower
  • Yukon
  • Praise Abort
  • That’s My Heart

Praise Abort Fragmanı: