Mortal Kombat X`in yapım ekini, tanıtımlarında Chop Suey`i kullanmasıyla metal dinleyenlerin de dikkatini çekiyor. İlk tanıtım videosu internette, televizyonda gösterilmişti ve oyuncuların beğenisini kazanmıştı.
İkinci tanıtım videosunda oyunda yer alan karakterler detaylı olarak gösteriliyor. Chop Suey`in ritmiyle uygun yapılan video 6 Nisan`da yayınlandı. Shavo Odedjian`ın düşünceleri şöyle:
Mortal Kombat sevdiğim bir oyun olduğu için çok heyecanlıyım. Chop Suey, çok güçlü bir şarkı. Oyunu daha sağlam, daha güçlü gösterdiğine inanıyorum. Edit yaparken sanki film editliyormuşum gibi hissettim. Oyundaki grafikler, sesler, ortamlar çok gerçekçi. Oyuncuları ve System of a Down hayranlarını çılgın bir oyun bekliyor.
Mortal Kombat X 14 Nisan`da piyasaya sürülecek.