Slipknot’ın Yeni Davulcusu Chris Adler Olabilir

0
75

Metal Sucks’ın haberine göre geçtiğimiz günlerde yeni bir single parça yayınlayan Slipknot’da, parçanın davullarının Lamb of God davulcusu Chris Adler tarafından çalındığı iddia edildi. Hotbbq2001 nick’ini kullanan yazar tarafından ortaya atılan bu iddiada, Chris Adler’in stiline vurgu yapılarak, parçada kesinlikle Chris Adler imzası olduğu belirtildi. İşte o iddialar:

Bu tamamen spekülasyon fakat beni dinleyin. Slipknot’ı ilk albümünden beri dinliyorum, Ashes of the Wake çıktığından beri de Lamb of God dinliyorum, ve ayrıca bir davulcuyum. Çok iyi olmasam da sadece çalıyorum ve sık sık Lamb of God parçaları çalıyorum.

The Negative One’ı bir kaç kez dinledim ve size şunu söylüyorum: bu kesinlikle Chris Adler. Parçanın mikslenmiş davul sound’u Lamb of God’ın Sacraments albümündeki gibi. Ayrıca trampet tonu Black Panther’e benziyor. En önemlisi, parçanın neredeyse tamamında flam’ler mevcut, bu Chris Adler’in neredeyse tüm Lamb of God parçalarında kullandığı tipik bir teknik. 

Tekrar söylüyorum, bu yanlış olabilir fakat eğer doğruysa bunu hatırlayın. İlk defa bizden duydunuz.

Önümüzdeki günlerde The Negative One’ın davullarının kim tarafından çalındığının açıklanmasını bekliyoruz. Bu açıklama yeni davulcunun tanıtımıyla ilgili olacaktır.