Kirk Hammett Festival Düzenliyor!

0
181

Kirk Von Hammett’s Fear FestEvil ismiyle düzenlenmekte olan festival 6-8 Şubat 2014 tarihleri arasında Kaliforniya’nın San Francisco şehrinde düzenlenecek. Toplamda 3 gün sürecek olan festivalde Carcass, Death Angel, Orchid ve Death Division sahne alacak. Muhtemelen bir kaç grup daha eklenecektir bu kadroya. Bunların dışında Slash ve Anthrax grubundan Scott Ian festivalde sahne alacak ünlülerden. 

Carcass grubunun festivale dahil olduğu az önce duyuruldu. Zaten bu sayede bizim de festivalden haberimiz oldu. Öncesinde siteye buna dair herhangi bir haber girmemiştik. Kirk Hammett tarafından Carcass’in festivalde yer alacağının bildirildiği bir video yayınlandı. Ayrıca bu videonun hemen akabinde Carcass grubunun bir videosu yer alıyor.

Metallica’da grup üyelerinin kendi müzik projelerini yürütmelerine pek sıcak bakılmadığını biliyoruz. Özellikle James Hetfield tarafından… Nitekim bu sebepten ötürü Jason Newsted gruptan ayrılmıştı. Kirk Hammett bu durumu bildiği için olsa gerek albüm türünde çalışmalar yürütmektense adını taşıyan çok sıra dışı bir işe kalkışmış. Hakikaten garip bir girişim.

Etkinliğin web sitesinde çok daha fazla detaylı bilgi alabilirsiniz. Buraya tıklayın.

Güncelleme (22 Aralık 2013): Etkinlikte yer alacak gruplara, Kirk Hammett’ın ilk grubu Exodus’da eklendi.