Thrash efsanesi Megadeth bu yıl yayımladığı Dystopia ile hayranlarının yüzünü güldürmeyi başardı. Grubun hayranlarının yaptığı yorumlar albüm satışlarının artmasında son derece etkili oldu. Bugüne kadar gerçekleştirilen konserlerde Dystopia`dan çalınan parçalara büyük destek verildi.
Post American World klibiyle uzun süre gündemde kalan Megadeth, seriyi Conquer Or Die ile devam ettiriyor. Kiko`nun ön planda olduğu parçanın klibi, konserlerde alınan görüntülerin birleştirilmesiyle oluşturuldu. Mavi ışıklar altında Conquer Or Die`ın açılışından sonra Dystopia sahnesi izleyenleri karşılıyor.
Megadeth yeni turnesine 27 Eylül`de (bugün) başlayacak. Amon Amarth, Suicidal Tendencies, Metal Church ve Butcher Babies dev turnede Megadeth öncesi sahnede olacak.