Megadeth`i çok seven ülkelerden biri olan Arjantin grubu her zaman olduğu gibi coşkuyla karşıladı. Neuquen`den güzel bir konser gerçekleştirilirken bir kişi bıçaklandı ve hastaneye kaldırıldı. Dave Mustaine basın toplantısının ardından vakit kaybetmeden arkadaşlarıyla beraber ziyarete gitti.
Minutouno`da yer alan habere göre, bıçaklanan adam bir kadınla tartışma yaşamış. Kadın soyulduğunu iddia ediyormuş. Adamın bu durumla alakası olmadığı halde şapkalı biri tarafından 3 yerinden bıçaklanmış. Castro Rendon hastanesine kaldırılan seyircinin durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor.
Saldırıyı duyan Megadeth, hastaneye toplu bir ziyaret yaptı. Geçmiş olsun dileklerinden sonra Dave Mustaine bıçaklanan hayranını Buenos Aires konserine davet etti. Twitter`dan da açıklama yapan Mustaine insanların birbirine güzel davranması gerektiğini söyledi.
Gotta split. A fan got hurt last night. I’m gonna visit him in the hospital. Love you guys, and please for God’s sake be nice to each other!
— Dave Mustaine (@DaveMustaine) 5 Ağustos 2016
@Megadeth en el hospital Castro Rendón. Foto cortesía de la banda. pic.twitter.com/C67xPkgF3f
— Nico Bustamante (@nico_dice) 5 Ağustos 2016
@Megadeth Apuñalaron a fan en recital de Megadeth en Neuquén Dave Mustaine fue a visitarlo al hospital… pic.twitter.com/qRgFkLs7d3
— mario lubezky (@MarioLubezky) 6 Ağustos 2016