Metallica`dan Kötü Haber: Kirk Hammett Telefonunu Kaybetti, İçindeki 250 Beste Çöpe Gitti

0
89

Birkaç yıl geriye gidersek, Kirk Hammett yeni Metallica albümü için 400 rifleri olduğunu söylemişti. Oldukça fazla sayıda rif bulunduran Metallica`nın elinde, birkaç grubun kariyerine yetecek kadar şarkı sözü de var. Fakat, beklenilmeyen bir şey oldu ve 250 rif çöpe gitti.

Kirk Hammett The Jasta Show radyo yayınında James Jasta ile konuştu. Konuşmasında telefonunu kaybettiğini ve içinde değerli şeylerin olduğunu anlattı:

Aklıma gelen rifleri ve müzikal fikirleri iPhone`uma kaydederim. 6 ay önce bir şanssızlık yaşandı ve telefonumu kaybettim. Çok can sıkıcı bir durum. Emek verdiğiniz onca şey birden ortadan kayboluyor. Daha da kötüsü yedekleme ihtiyacı hissetmedim. 2-3  gün boyunca her yere baktım. Evin her tarafına baktım, gittiğim yerlere tekrar gittim fakat bulamadım.

250 müzikal fikirden sadece 8`ini hatırlıyorum. Zamanla belki birkaç tane daha hatırlarım. Bu olaydan dersimi aldım. Bundan sonra telefonumu mutlaka yedekleyeceğim.

Bu durum grubun yeni albümünün yapım sürecini nasıl etkiler şimdilik bilmiyoruz fakat iyi etkilemeyeceği kesin.