Rock müziğin iki efsanevi ismi bu yaz bir araya geleceklerini ve Birleşik Devletler’i beraber turlayacaklarını bu Cuma Twitter üzerinden duyurdular. Bu turnede Slash ile birlikte Myles Kenedy ve The Conspirators da yer alacak.
Amerikan hard rock için Slash ve Aerosmith’in bir araya gelmesinden daha büyük ne olabilir ki? Aerosmith, dünyanın en önemli albümlerini yayınlarken, Slash de Guns N’ Roses gibi bir grupta çaldı.
Aeorsmith, daha çok 2012 albümü Music From Another Dismension’dan çalacak olsa da Dream On, Walk This Way, Sweet Emotion gibi klasikleri çalmazsa olmaz. Slash ise takım arkadaşları Myles Kenedy ve The Conspirators ile birlikte yeni albümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Myles Kenedy bir kaç gün önce kendi Twitter hesabından albümün ilk vokal kaydının tamamlandığını söylemişti.
Slash/Aerosmith 2014 B.D Turu için tur tarihleri henüz belirtilmese de Aerosmith’in gitaristi Joe Perry, davulcusu Joey Kramer ve Slash Twitter’dan bu haberi kesin olarak onayladılar. Twitter hesaplarında yayınladıkları tweet’ler şu şekilde:
@Slash: “Harika haberler!Bu yaz Aerosmith ile B.D’yi turluyoruz!Tarihler için beklemede kalın.Harika bir tur olacak! ;)”
@JoePerry: “Resmi – az önce konuştuk.Aerosmith/Slash B.D Turu kesinleşti! Biletler bir kaç hafta içerisinde satışa sunulacak. HADİ ROCK YAPALIM!”
@JoeyKramer: “Resmi Aerosmith ve Slash’in 2014 B.D Tur tarihleri yakında açıklanacak.”