Rock and roll`un önemli oluşumlarından Aerosmith orjinal kadroyu bozmadan bugünlere gelebilen sayılı gruplardan biri. Hit parçalara, albümlere imza atan grubun her performansı göz doldurmaya devam ediyor. Ancak her güzel şeyin bir sonu olduğunu da unutmamak lazım. Steven Tyler, Rolling Stone röportajında şunları söyledi:
Mayıs`tan Ağustos`a kadar 30 konserim var. 2017`de ise Aerosmith`i bitirmeyi düşünüyoruz. Bunun için bir veda turnesi yapacağız. Bakın, sadece biz ve Stones orjinal kadroyla kariyerini sürdürüyor. Bu harika bir olay. Veda turnesi yaparsak da, yeni bir albüm için stüdyoya girsek de hepimiz aynı heyecanı hissediyoruz. Bizi bir arada tutan bu.
Steven Tyler şu an çıkacak olan country albümünün tanıtım konserlerini veriyor. Love Is Your Name single`i Billboard`un Hot Country Songs kategorisinde birinci olmuştu.
Görünen o ki, Aerosmith yakın zamanda bir veda turnesi yapacak. Bu turneye Türkiye dahil edilirse tarihi bir konser bizi bekliyor demektir.